Tuinonderhoud particulier & bedrijf

Basis Excellent foto
Basis Excellent
Bij een basis excellent onderhoudspakket komen we wekelijks langs, op een vaste dag. Na zo'n grote tuinbeurt is uw tuin bemest, zijn de hagen geknipt, de bomen gesnoeid, de borders opgeruimd en is de bestrating onkruidvrij gemaakt. Uw tuin ligt er dan gegarandeerd altijd piekfijn bij. U hoeft alleen maar te genieten!
Basis Plus foto
Basis Plus
Bij het basis plus onderhoudspakket komen we maandelijks langs voor een vakkundige onderhoudsbeurt en maaien we tussentijds zo vaak als nodig is.
Basis Top foto
Basis Top
Bij een basis top onderhoudspakket krijgt uw tuin maandelijks een vakkundige tuinbeurt. Het enige dat u tussendoor zelf moet doen, is het gazon maaien en het terras aanvegen.
Basis Top foto
Basis
Bij het basis onderhoudspakket verzorgen we twee keer per jaar een grote tuinbeurt, in het voor- en najaar. Na zo'n grote tuinbeurt is uw tuin bemest, zijn de hagen geknipt, de bomen gesnoeid, de borders opgeruimd en is de bestrating onkruidvrij gemaakt.
Onderhoud
Hierbij kiezen we er vaak voor om bij particulieren werk uit te voeren op regiebasis en bij bedrijven voor een onderhoudscontract. Het voordeel van het werken op regiebasis is dat de klant zelf aan kan geven hoe vaak wij langskomen. Dit kan variƫren van alleen het winterklaar maken tot het wekelijks maaien van het gazon. Hierbij kan overigens altijd gebruik worden gemaakt van het advies van onze vakkundige medewerkers.

Naast particulieren voeren wij ook voor bedrijven, verenigingen van eigenaren, hotels, verzorgingstehuizen en vastgoedbeheerders en of ontwikkelaars het tuinonderhoud uit. De samenwerking met deze partijen gaat vaak anders dan met particulieren. In een vrijblijvend gesprek worden alle verwachtingen en het kwaliteitsniveau vastgesteld. Dit wordt vertaald in een onderhoudscontract dat past bij de wensen van de opdrachtgever. Hierbij is voor ons het streven om een langdurige en duurzame samenwerking te realiseren. Sommige van onze klanten zijn al meer dan 25 jaar klant bij ons. Iets waar wij ons uiterste best voor doen en ook erg trots op zijn.
Onderhoud door VierSeizoenenBuiten